Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

 
Ginkel’s 35 min.
€ 40,00
Voor alle huidtypen
 • Huidanalyse
 • Epileren wenkbrauwen
 • Reiniging
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Masker
 
Ginkel’s 50 min.
€ 55,00
Voor alle huidtypen
 • Huidanalyse
 • Epileren wenkbrauwen
 • Reiniging
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Gezichtsmassage
 • Masker
 
 
 
Bashya 60 min.
€ 65,00

Voor alle huidtypen
 • Huidanalyse
 • Epileren wenkbrauwen
 • Welkomstmassage Chou
 • Reiniging
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Gezichtsmassage
 • Masker
Deep cleansing acne behandeling
€ 38,00
Voor de onzuivere en acne huid
 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Masker
 

Extra’s gezichtEpileren/harsen wenkbrauwen 18,00

Verven wimpers of wenkbrauwen € 15,00

Verven wimpers & wenkbrauwen € 23,00

Verven wimpers of wenkbrauwen &
epileren/harsen wenkbrauwen. € 27,00

Verven wimpers & wenkbrauwen &
epileren/harsen wenkbrauwen. € 35,00Wenkbrauwen verven met henna € 23,00

Wenkbrauwen verven met henna & epileren/harsen wenkbrauwen
€ 35,00

Harsen bovenlip of kin € 15,00

Harsen bovenlip & kin € 23,00

Harsen bovenlip, kin & wangen € 26,00


#Wanneer je tijdens je gezichtsbehandeling 1 of meer onderdelen van “extra’s gezicht” boekt , ontvang je hierop €2,00 korting per onderdeel.

 
 
 
 
 
Harsen lichaam.


Harsen onderbenen € 33,00

Harsen gehele benen € 50,00

Harsen gehele benen & bikinilijn € 67,00

Harsen bikinilijn of oksels € 26,00

Harsen armen € 30,00

Harsen rug of borst € 35,00Rug- ,schouder-, nekmassage 25 min € 30,00
Helaas neem ik geen nieuwe pedicure cliënten meer aan.

Pedicure behandelingen

Ik werk als medisch pedicure met een pedicure motor met spraytechniek waardoor ik je pijnloos kan behandelen. Alle instrumenten worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd volgens de “code voor de voetverzorger”.
Mooi & Verzorgd door Ilona is aangesloten bij de branche organisatie ProVoet en is geregistreerd in het kwaliteitsregister Pedicure (KRP).

Likdoorn

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een pijnlijke eeltplek die naar binnen is gegroeid. Een likdoorn wordt vooral aangetroffen op de voeten en tussen de tenen. Deze komt voor op plaatsen waar druk e/o wrijving op de huid wordt uitgeoefend, waardoor meer eelt wordt gevormd.
Een likdoorn kan goed en pijnloos behandeld worden. De likdoorn wordt weggesneden e/o uitgeboord en eventueel drukvrij gelegd. Afhankelijk van de soort likdoorn kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
Belangrijk om een likdoorn te voorkomen is zorgen dat er geen druk meer op komt. Dit betekent: schoenen dragen die ruim genoeg zijn en liefst geen hoge hakken en puntschoenen dragen.


Ingroeiende nagel

Een nagel waarbij de rand of de punt van de nagel in de nagelplooi drukt en pijnklachten geeft vormt de eerste fase van een ingegroeide nagel. Daarbij kan zich in de nagelplooi eelt vormen. Bij de volgende fase dringt de nagelpunt in de huid en kan daarbij veel pijn en een uitgebreide ontsteking veroorzaken.
Meestal treedt het probleem op bij de grote teen. De meest voorkomende oorzaken van ingroeiende nagels zijn: verkeerd knippen, verkeerd schoeisel, strakke kousen of sokken en aangeboren nagelvorm.
Een ingroeiende nagel kan over het algemeen goed behandeld worden. Wij kunnen de nagel pijnvrij maken door het eelt uit de nagelplooi te verwijderen, de zijkant van de nagel af te vlakken en de nagel drukvrij te leggen.


#Basis pedicure

Behandeling € 38,00 (tot 45 min.) € 45,00 (tot 60 min.)

* anamnese, dit is het noteren van uw persoonlijke gegevens en het in kaart brengen van de problemen aan uw voeten
* dunner frezen van verdikte nagels
* knippen van de nagels
* nagelomgeving schoonmaken
* eventueel ingroeiende nagels behandelen
* eventueel eelt en/of likdoorns verwijderen
* hielen glad frezen
* kort masseren van de voeten met voet crème

#Ambulante pedicure behandeling € 45,00

#Teennagels lakken met gellak € 17,00 (Tip: neem je slippers mee)


#Reumatische voet

Behandeling € 38,00
Reumatische ziekten komen heel veel voor, vooral bij oudere leeftijdsgroepen. Er zijn verschillende reuma aandoeningen waarvan sommige lastig te diagnosticeren zijn. Bij een aantal reumatische aandoeningen zijn ook de voeten betrokken en vaak openbaren de symptomen zich juist daar.
Ik bezit de kennis en vaardigheid om voeten van mensen met een reumatische aandoening te beoordelen op mate van kwetsbaarheid. Een goede voetverzorging is daarnaast zeer belangrijk. Hiervoor kun je bij mij terecht.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling tot een bepaald maximum per jaar. Meer informatie hierover kun je terugvinden in je polisvoorwaarden van je zorgverzekering.


#Diabetische voet

Behandeling € 38,00
Bijbetaling zorgprofiel 2,3,4 voor niet medisch noodzakelijke handelingen: € 15,00

Voor een diabetes of reuma patiënt is het zeer belangrijk om de voeten regelmatig te onderhouden. Dit om eventuele problemen tijdig te signaleren. In principe is de behandeling hetzelfde als bij een niet- diabetici of reuma patiënt. Wij moeten echter voorzichtiger te werk gaan om wondjes te voorkomen, en gebruiken aangepaste frezen en producten.

Vergoeding:
De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de pedicurebehandeling bij cliënten met diabetes of reuma. Je kunt informatie daarover terugvinden in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.
In geval van diabetes is het zorgprofiel, vastgesteld door je diabeteszorgverlener, bepalend of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Bij de bepaling van je zorgprofiel wordt er gekeken of er sprake is van andere aandoeningen of van medicijngebruik die het risico verhogen op diabetische voetproblemen.
Indien je zorgprofiel 0 of 1 hebt, wordt de voetzorg niet meer vergoed vanuit de basis verzekering. Vanuit de aanvullende verzekering kun je meestal wel een gedeeltelijke vergoeding krijgen.
Indien je zorgprofiel 2, 3 of 4 heeft wordt je eerst doorverwezen naar de podotherapeut voor de eerste screening/behandeling. De podotherapeut bepaalt welke medisch noodzakelijke voetzorg je nodig hebt en de frequentie van de behandelingen. Dit wordt vastgelegd in een zorgplan. Vergoeding van de medisch noodzakelijke voetzorg vindt plaats vanuit de basisverzekering.

De verzekering verstaat onder medisch noodzakelijke voetzorg alleen de handelingen die nodig zijn om diabetische voetproblemen te voorkomen. Werkzaamheden die buiten de medisch noodzakelijke voetzorg vallen, worden door de pedicure bij je in rekening gebracht.